0731 036 795. SUNĂ ACUM.

Despre noi

Firmele ocupă o poziție importantă în societatea modernă, contribuind la satisfacerea nevoilor economice individuale sau colective. Profitabilitatea unei afaceri și credibilitatea întreprinderii sunt evidențiante cu ajutorul calculelor și rapoartelor contabile. Contabilitatea a devenit cea mai importantă sursă de informații privind activitatea economică la nivelul unei entități, dar și la nivelul întregii economii naționale. Orice întreprindere are nevoie de informații reale și pertinente pentru a lua deciziile cele mai potrivite pentru dezvoltarea sa.

Rolul contabilității evoluează o dată cu evoluția societății moderne.

De ce noi?

Suntem o echipă tânără, dinamică, profesionistă, orientată către nevoile actuale ale întreprinderilor. Ne bazăm pe comunicarea eficientă și permanentă cu clienții noștrii, pentru a oferi cele mai bune propuneri pentru problemele lor.

Ne propunem să ajutăm clienții noștrii în gestionarea eficientă a afacerii, prin externalizarea serviciilor financiar-contabile, lăsându-vă timp pentru gestionarea și organizarea afacerii dvs.

Echipa noastră este formată din personal și colaboratori cu experiență în domeniu: experți contabili (acreditati de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România), consultanți fiscali (acreditați de Camera Consultanților Fiscali), inspectori resurse umane acreditați și specialiști în analiză financiară, planificare bugetară și controlling financiar.

Suntem alături de dvs începând cu înființarea afacerii, optimizarea opțiunilor privind obligațiilor fiscale prin alegerea unei strategii corespunzător mediului de afaceri, aplicarea corectă a principiilor contabilității și a legislației în vigoare, calculul și declararea corectă a obligațiilor față de bugetul de stat și alte instituții terțe, interpretarea și analizarea rezultatelor în vederea obținerii unui randament maxim.

Oferta noastră de servicii este în permanență adaptată nevoilor clienților noștri, care activează în diverse domenii, printre care: producție încălțăminte, producție și creație publicitară, proiectare, turism, construcție, întreținere și comerț articole piscine, alimentație publică, servicii diverse (protecția muncii, publicitate, foto-video, comerț online, dealer auto etc).

Avantajele colaborării cu noi:

  • oferim o gamă foarte largă de servicii financiare, ce reprezintă suport în luarea celor mai bune decizii în afacerea dumneavoastră;
  • oferim servicii profesionale, personalizate în funcție de necesitățile clienților;
  • oferim servicii care să servească celui mai bun interes al clientului;
  • oferim posibilitatea de a beneficia de cunoștintele și experiența noastră în domeniul financiar;
  • oferim un parteneriat de durată, bazat pe încredere, confidențialitate, flexibilitate și promptitudine;
  • oferim tarife competitive;
  • oferim posibilitatea de a vă folosi timpul de lucru integral în desfășurarea activității operaționale a companiei dumneavoastră; alături de noi veți fi relaxat în ceea ce privește organizarea departamentului financiar-contabil și implementarea noutăților legislative și fiscale în domeniu;
  • oferim asistență financiară pe parcursul întregii colaborări.

Vă propunem să ne considerați partenerul dvs pentru realizarea serviciilor financiare de care aveți nevoie!

Vrei cele mai bune servicii pentru firma ta?